Illallinen thairavintolassa Helsingissä

Ota yhteyttä

Ahaan Tam Sang on Helsingin Itäkeskuksessa palveleva thairavintola, josta saat herkullisia street food -tyylisiä annoksia, hyvää palvelua ja tunnelmalliset, sopivasti elämää kuhisevat puitteet vaikka illalliselle. À la carte -listaltamme löytyvät annokset valmistetaan varta vasten sinulle tuoreita raaka-aineita käyttäen ja perinteisiä thaimaalaisia reseptejä noudattaen.

Tulossa myyntiin 3.6.2024

Tutustu Thai Streetfood listaamme! Luvassa uusia makuja erikoislistaltamme. Voit nauttia herkuista paikan päällä, tilata ruokaa kotiin tai vaikkapa juhliin! 

Tutustu uutuuksiin täältä

Thaimaalaisia makuelämyksiä illalliseksi

Haluaisitko nauttia hyvää ja maittavaa thaimaalaista katuruokaa, joka on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja perinteisiä reseptejä sopivasti kunnioittaen? Ravintolamme Helsingin Itäkeskuksessa tarjoaa sinulle erinomaisia vaihtoehtoja niin pieneen kuin suureenkin nälkään. 

 

Käytämme ruoissamme tuoretta lihaa, kalaa ja kasviksia sekä aitoja thaimaalaisia yrttejä ja mausteita. Tarjolla on myös annoksia, jotka sopivat erityisruokavalioiden, kuten kasvisruokavalion tai vegaanisen ruokavalion, noudattajille.

Nauti katuruokaravintolan tunnelmasta tai tilaa ruokaa kotiin!

Thaimaan katuruoka sopii nautittavaksi rennossa ja eläväisessä ympäristössä. Ravintolastamme löytyy juuri sopivasti tällaista street food -tunnelmaa. Sijaitsemme kauppakeskuksen yläkerrassa, joten ympärillämme on usein paljon ihmisiä. Samalla tarjoamme sopivasti myös omaa rauhaa illallisesta nauttimiseen. Palvelualtis henkilökuntamme viimeistelee ravintolailtasi parhaalla mahdollisella tavalla. Tervetuloa!

 

Halutessasi voit tilata meiltä annokset myös kotiin tai vaikka juhlatilaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tutustu à la carte -listaamme

Ruokalistaltamme löytyvät muun muassa kevätrullat, keitot ja nuudeliateriat sekä paljon muuta. Luomme mielellämme juuri sinun ruokavalioosi sopivan makumatkan Thaimaahan! Ruoka valmistuu meillä thaimaalaiselle katukeittiölle tuttuun tapaan nopeasti kuumalla kaasuliedellä.

 

Erilliseltä juomalistaltamme löydät makuihin sopivat virvokkeet. Kysy lisää henkilökunnaltamme – autamme sinua mielellämme hyvän yhdistelmän löytämisessä.

 

Lounasajan tarjoiluihimme voit tutustua täällä.

Tutustu ruokalistaan Tutustu juomalistaan