Thaimaalaista street foodia lounaaksi – Ahaan Tam Sang palvelee Helsingin Itäkeskuksessa

Ota yhteyttä

Ahaan Tam Sangista saat alkuperäisin reseptein ja tuoreista raaka-aineista valmistettua thaimaalaista street foodia lounaaksi. Valmistamme ravintolassamme Helsingin Itäkeskuksessa lounasannoksia joka päivä. Tarjolla on vaihtoehtoja myös erikoisruokavalioita noudattaville. Tervetuloa arkea piristävälle makumatkalle!

Aitoa thairuokaa lounaaksi

Thairuoka perustuu neljään päämakuun – happamaan, suolaiseen, makeaan ja tuliseen – ja näiden makujen rohkeaan yhdistämiseen. Tarjoamme tähän makumaailmaan perustuvaa, aitoa thai street foodia lounaaksi. Street foodille, eli katuruokapaikkojen ruoka-annoksille, tyypilliseen tapaan annoksemme on valmistettu tuoreista raaka-aineista, nopeasti ja mutkattomasti.

 

Lounaamme vie sinut pienelle makumatkalle suoraan Thaimaan vilkkaille kaduille. Tervetuloa nauttimaan!

Syö paikan päällä tai ota mukaan!

Voit nauttia lounasta paikan päällä ravintolassamme Itäkeskuksessa tai napata annoksen mukaan. Ravintolamme ympärillä kuhisee vilkas kauppakeskus asiakkaineen, mikä antaa meillä aterioinnille autenttista tunnelmaa. Tiloistamme löydät kuitenkin hyvin istumapaikkoja ja tilaa hengähtää hetken. Tarjoamme lounasta arkisin ma-pe klo 10:30-15, viikonloppuisin ei ole tarjolla lounasta.

 

Jos haluat noutaa lounasannoksen mukaasi, voit tilata sen myös etukäteen. Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Asiakkaamme kertovat

Lainausmerkki

Todella hyvää ruokaa, paras thairafla Suomessa ja varmasti Pohjoismaissa. Raaka-aineet tuoreita – ihan niin kuin söisin Thaimaassa. Viiden tähden paikka. Tulen uudestaan varmasti!

Chai O.

Lainausmerkki

Erinomaista ruokaa ja hyvää palvelua. Tulen mielellään uudestaan.

Buaban K.

Lainausmerkki

Hyvää ruokaa ja mukava henkilökunta!

Päm B.

Vaihtelevat lounaslistat

Vaihtuvalta lounaslistaltamme löytyvät monet Thaimaan katukeittiöistä tutut klassikot. Tarjolla on sekä liha-, kala- että kasvisvaihtoehtoja. Myös erikoisruokavalioiden noudattajat löytävät meiltä helposti itselleen sopivan vaihtoehdon. Huomioimme esimerkiksi kasvisruokavaliota ja vegaanista ruokavaliota noudattavat asiakkaat.

 

Jos sinulla on allergioita tai muita ruokarajoituksia, kerro siitä henkilökunnallemme. Kerromme mielellämme lisää käyttämistämme raaka-aineista.

 

Lounas sisältää aina myös salaatin, lämmintä thaimaalaista keittoa, kahvin ja teen.

Tutustu lounaslistaan